Prijs

Als middag/avondvullend programma of als intermezzo

Programma
The Millsgate Brothers spelen gewoonlijk 3 x 30 minuten. Normaal-gesproken is dit bij het afwisselen van de Live-muziek met 䩬te?of het afspelen van CDలecies goed. De ruimte tussen de sets kan ook uitstekend gebruikt worden voor toespraken of acts van andere gezelschappen. Een aanvullende set van 30 minuten is echter mogelijk.
Zoekt u juist een vrolijke invulling als kort intermezzo tijdens een ander evenement, en dient dit niet meer dan in totaal een half uur ?drie kwartier te duren? In dat geval bieden we u ons verkorte programma.

We geven u enkele voorbeelden van hoe de middag- of avondindeling eruit zouden kunnen zien.
- In een feest dat u 's avonds aansluitend op het diner organiseert: bijvoorbeeld de eerste set van 20.30 tot 21.00u, de tweede van 22.00 tot 22.30u, en de laatste set van 23.30 tot 24.00u.
- Een receptie in de namiddag zou er als volgt uit kunnen zien: 15.30 tot 16.00u, 16.15 tot 16.45u en 17.00 tot 17.30u.

Dit zijn suggesties. Andere indelingen zijn uiteraard mogelijk. Uw wensen hierbij zijn onze leidraad.

Prijs
De prijs voor een optreden van de Millsgate Brothers is opgebouwd uit drie onderdelen: honorarium, installatie en reiskosten.

1. Honorarium. Een Millsgate Brothers optreden van 3 x 30 minuten kost u 550 euro; komt er een aanvullende set van 30 minuten bij dan rekenen we u daarvoor 150 euro extra. Heeft u bij uw receptie of feest slechts ruimte voor een kort muzikaal intermezzo van bijvoorbeeld een half uur, dan spreken we het honorarium graag op maat met u af.

2. Installatie. De kosten van een zanginstallatie met toebehoren zijn 150 euro. Indien u geen gebruik maakt van een installatie, of u heeft zelf een installatie klaar staan, dan komen deze kosten te vervallen; belangrijk is natuurlijk dat de kwaliteit van de in te zetten installatie goed is.

3. Reiskosten. The Millsgate Brothers wonen in de omgeving van Nijmegen. We berekenen onze reiskosten vanaf Nijmegen naar uw locatie en terug, ?0,25 euro per kilometer (bv Nijmegen - Nieuwegein v.v. is 80 km x 2 = 160 km x 0,25 euro = 40 euro)

Installatie
Een goede zanginstallatie zorgt voor een optimale weergave van het geluid. Dit draagt wezenlijk bij aan het succes van de feestelijke gelegenheid. Wij kunnen een zanginstallatie voor u meenemen.

De installatie die een optreden van The Millsgate Brothers goed tot haar recht doet komen bestaat in ieder geval uit:
- 2 geluidsboxen met statieven
- 1 versterkingsinstallatie met effecten
- 4 microfoonstatieven
- 4 microfoons
- bekabeling en verlengsnoer

Onze ervaring heeft geleerd dat voor een gelegenheid met tot 20 ?25 gasten in een binnenruimte een installatie normaliter niet nodig is. Komt u met het aantal genodigden boven 25 personen en/of organiseert u uw feest buiten, dan is een goede installatie geen overbodige luxe.